Wat doen wij?

Wij voeren werkzaamheden uit voor Particuliere opdrachtgevers, Woningcorporaties, Vereniging van Eigenaren (VvE), Gemeenten, Bedrijven en Aannemersbedrijven.

Lekt de kraan in uw badkamer, wij kunnen het repareren, eventueel kunnen wij in samenwerking met deskundige bedrijven uw gehele badkamer renoveren, u heeft één aanspreekpunt en u hoeft niet zelf alle disciplines aan te sturen tijdens de werkzaamheden.

Badkamer renovatie - vd Sijde-Wenting Hellevoetsluis

Een dakpan scheef of weggewaaid, wij plaatsen de pan weer netjes terug zodat u geen lekkages krijgt tijdens een regenbui. Uw platte dak of dakgoot lek, u belt en wij komen de lekkage opsporen en vakkundig herstellen. Wij zijn gespecialiseerd in het vervangen van zinken dakgoten.

Ook kunnen wij u adviseren betreft de mogelijkheden voor het installeren van een nieuwe verwarmingsketel. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in Vaillant cv ketels, door regelmatige scholing bij de fabrikant zijn de eventuele storingen aan uw Vaillant cv ketel in korte tijd opgelost.

Nederland vergrijst! Wij hebben ons gespecialiseerd in het aanpassen van woningen, een verhoogde toiletpot, wandbeugel als hulp, een douchezitje aan de muur voor het douchen, dit zijn enkele voorbeelden die door onze medewerkers kunnen worden geplaatst. Ons bedrijf werkt nauw samen met gemeenten om u zo goed en snel mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Zoals u onder andere leest kunt u voor alle voorkomende loodgieterswerkzaamheden bij ons terecht, wij zijn u graag van dienst !