Contact

Adres:
Loodgietersbedrijf vd Sijde-Wenting
Christiaan Huygensweg 27
3225 LD Hellevoetsluis
B
T 0181-323758
E info@sijde-wenting.nl

Wilt u direct een opdracht verstrekken, mail dan naar: planning@sijde-wenting.nl

K.v.K. nr.: 24470688
BTW nr.: NL002012700B38

Leveringsvoorwaarden:
Op al onze diensten en/of leveringen zijn van toepassing de Algemene Leveringsvoorwaarden Installerende Bedrijven (ALIB 2007).

Is de opdrachtgever consument, dan zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden voor Installatiewerk voor Consumenten (AVIC).

Privacyverklaring:
Om onze activiteiten goed uit te kunnen voeren, is het soms nodig om persoonsgegevens van u te verwerken. Dat doen wij altijd zorgvuldig en in overeenstemming met de wet. Loodgietersbedrijf vd Sijde-Wenting respecteert de privacy van u als klant/relatie en draagt
er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld (Privacyverklaring).

Links:
Op de website zijn een aantal links naar andere websites van organisaties geplaatst. Loodgietersbedrijf vd Sijde-Wenting kan geen verantwoording dragen met betrekking tot het gebruik van persoonsgegevens door die organisaties. Loodgietersbedrijf vd Sijde-Wenting raadt de bezoeker aan om de privacyverklaringen van die betreffende organisaties zorgvuldig te lezen.

Disclaimer:
Aan het samenstellen van deze website en haar inhoud is de hoogste zorg besteed. Desondanks kan het voorkomen dat er zich kleine onvolkomenheden voordoen. Loodgietersbedrijf vd Sijde-Wenting aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voortkomend uit het gebruik en de inhoud van deze website. Wij zien daarom af van welke aansprakelijkheid.