Vaillant Dealer

Ons bedrijf is partner van Vaillant en member van het Vaillant V-team. Het motto van het V-team is: “Samen Sterk”

Deze samenwerking resulteert in een Win-Win situatie voor alle partijen. Vaillant Wint doordat ons bedrijf alleen maar CV ketels van Vaillant verkoopt, onderhoud en repareert. Ons bedrijf Wint door de volledige service en ondersteuning van Vaillant bij verkoop, onderhoud en reparatie. U als consument Wint omdat u gegarandeerd een goed product krijgt geleverd welke vakkundig kan worden onderhouden en gerepareerd met de volledige service en ondersteuning van het V-team!

Vaillant ecoTEC plus ‘beste uit de test’ van Consumentenbond
Met trots kunnen wij u mededelen dat de Vaillant ecoTEC plus door de Consumentenbond is uitgeroepen tot ‘beste uit de test’. De Vaillant ecoTEC plus
behoort daarmee, onafhankelijk bewezen, tot de beste ketels van dit moment.

De Vaillant ecoTEC plus scoort op de categorie bedieningsgemak en onderhoud zelfs uitzonderlijk hoog: een 10! De hoogste score ooit bij cv-ketels. Deze uitslag van de Consumentenbond bevestigt dat Vaillant de installateur centraal stelt bij de ontwikkeling van haar producten. Installatie- en onderhoudsgemak zijn niet voor niets zeer belangrijk voor Vaillant.

Volgens de consumentenbond zijn ook de voordelen voor de consument niet gering.
De Consumentenbond roemt expliciet de volgende voordelen:
• hoog verwarmingsrendement
• hoog tapwaterrendement
• kan op zeer laag vermogen werken
• vult een bad zeer snel
• snel heet water

De ecoTEC plus is daarmee onafhankelijk bewezen het meest efficiënte toestel van Vaillant, beschikbaar in alle CW-klassen. Technologie voor de ecologische consument.

De ecoTEC plus heeft zuingheid hoog in het vaandel staan, deze ketel haalt zelfs warmte uit de rookgassen waardoor u tot wel 30% kunt besparen op uw stookkosten. Tevens is de ecoTEC plus voorzien van een enorm zuinige A-label pomp waardoor u over de levensduur van het toestel tot €750 euro kunt besparen.

Wilt u meer informatie over de ecoTEC plus ontvangen, of wenst u een vrijblijvende offerte te ontvangen, neem dan direct contact met ons op via telefoonnummer: 0181-323758 of per e-mail: info@sijde-wenting.nl. U kunt ook de online brochure bekijken.