CV Verwarming

Lekt er een koppeling van uw cv installatie? Wij kunnen de klacht voor u verhelpen en voorkomen dat u eventuele gevolgschade krijgt door de lekkage.

Het is ook mogelijk een extra radiator te laten plaatsen door ons, of een bestaande radiator te vervangen door bijvoorbeeld een designradiator of energiebesparende wandconvector.

Wij kunnen u ook adviseren betreft de mogelijkheden voor het installeren van een nieuwe verwarmingsketel. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in Vaillant cv ketels, door regelmatige scholing bij de fabrikant bent u verzekerd van vakkundig onderhoud. Het onderhoud van uw cv ketel is zeer belangrijk en voorkomt onderstaand probleem!

Dood door koolmonoxide. Jaarlijks zijn honderden mensen in Nederland het slachtoffer van koolmonoxidevergiftiging. Ondanks maatregelen neemt het aantal slachtoffers niet af. Hoe kan dat?

Bedien uw verwarming via uw smartphone met de vSMART slimme thermostaat en de vSMART app van Vaillant. De vSMART van Vaillant is een slimme, veelzijdige thermostaat voor maximaal comfort. Met de bijbehorende gratis app regelt u gemakkelijk op afstand de juiste temperatuur in huis. Dankzij de WiFi-verbinding kunt u de thermostaat overal draadloos in huis plaatsen. Klik hier en lees meer over de Vaillant vSMART thermostaat.

Vaillant vSMART